Wojtas087 Napisano 10 Września 2019 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Hej, Planuje zakup licznika rowerowego i czujnika kadencji. Chciałbym, żeby wyświetlał odczyt pulsu z Garmina Fenix 3, zakładam, ze każdy licznik z ant+ będzie to robił, czy słusznie? Ponieważ mam rower Trek, sprawdzałem ofertę Bontragera ze względu na system montażu Blendr. Czy wg Was warto kupić licznik rowerowy Bontrager Ridetime Elite? https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/cz%C4%99%C5%9Bci-rowerowe/akcesoria-rowerowe/liczniki-rowerowe-i-gps/bike-computers/komputer-rowerowy-bontrager-ridetime-elite/p/21830/ Który czujnik kadencji wybrać? Mój rower to x-caliber 9. Podobno czujniki Bontrager są kompatybilne z ramą i można je jakoś ukryć. Coś wiecie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Wpisz w googla DuoTrap i zobaczysz na zdjeciach o co chodzi z tymi czujnikami w ramie ... Co do licznika kadencji to nie wiem czy jest sens wydawac tyle pieniedzy na licznik tylko do kadencji, juz lepeij chyba kupic na takie cos http://fenixworld.pl/uniwersalny-uchwyt-rowerowy-garmin-fenix/ No chyba ze Fenix 3 da sie przerobic na quickrelease to wtedy juz jest super temat a jesli jescze mozna zassac na fenix 3 pola danych z fenix 5 to juz zaadnego licnzika nie potrzeba A co do samych licnzikow Bontragera, to ja mam 2szt od ok 5 lat Bontrager NODE 1.1 i 2.1 i sa calkiem spoko. Zupelnie bezproblemowe. jesli nowe sa tej samej jakosci, to spokojnie mozna brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtas087 Napisano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2019 12 godzin temu, cinol123 napisał: Wpisz w googla DuoTrap i zobaczysz na zdjeciach o co chodzi z tymi czujnikami w ramie ... Co do licznika kadencji to nie wiem czy jest sens wydawac tyle pieniedzy na licznik tylko do kadencji, juz lepeij chyba kupic na takie cos http://fenixworld.pl/uniwersalny-uchwyt-rowerowy-garmin-fenix/ No chyba ze Fenix 3 da sie przerobic na quickrelease to wtedy juz jest super temat a jesli jescze mozna zassac na fenix 3 pola danych z fenix 5 to juz zaadnego licnzika nie potrzeba A co do samych licnzikow Bontragera, to ja mam 2szt od ok 5 lat Bontrager NODE 1.1 i 2.1 i sa calkiem spoko. Zupelnie bezproblemowe. jesli nowe sa tej samej jakosci, to spokojnie mozna brac. Jak zdejme fenixa z ręki to nie będzie mi badał pulsu, a na tym mi też zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 No tak szczegolnie ze Pomiar z nadgarstka to ...nawet sam Garmin go olewa, jesli chcesz zribic np vo2max to musisz miec pomiar z paska na klacie, a pasek kosztuje na ant+ ok 100pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotona Napisano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2021 W bontrager elite computer , wyskoczył mi klucz na wyświetlaczu , jak go skasować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowy Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Musisz przytrzymać guzik z tyłu licznika, tam jest opcja (...)service remider. Trzeba ją wybrać i zaznaczyć off czy tam reset i wtedy kluczyk znika. Ja mam inny problem, przy każdorazowym naciśnięciu przedniego przycisku podświetla mi się ekran. I nie wiem jak mogę to wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocart Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 @Malinowy Wyłącz tryb nocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roam Napisano 29 Marca 2023 Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 Mam stary licznik sigmy i czy warto dla kadencji kupić licznik bontrager z czujnikami za 400zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 29 Marca 2023 Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi