qwertasd Napisano 9 Września 2019 Napisano 9 Września 2019 Witam Państwa serdecznie, chciałbym kupić sobie rower do jazdy po mieście, działce, lekkie tereny leśne. Nie mam zamiaru skakania z 50 metrów. Chciałbym prosić, aby Państwo naprawdę szczerze doradzili bo się po prostu nie znam. :) Rockrider 540S koszt 1999 zł czy GIANT TALON 3 27,5 2019 koszt przecena z 2.349 zł na 1.899 zł. Próbowałem samemu rozwiązać ten problem lecz była taka masa opinii przeróżnych, zaczynając od opinii ludzi co piszą po prostu by hejtować po opinie ludzii najwyraźniej traktujących człowieka z budżetem 2000zł jak śmiecia. Budżet na rower do 2000 złotych oraz przeczytałem, aby podać wzrost i wagę więc 175-6 cm wzrostu, 76-78 kg, długość od krocza do ziemii to jakieś 75-77 cm dokładnie nie pamiętam, a niestety nie mam możliwości zmierzenia dokładnie, ale mają Państwo chociaż trochę tych '' początkowych '' informacji. Dziękuję bardzo i czekam z niecierpliwością na Waszą pomoc.
Mod Team sznib Napisano 9 Września 2019 Mod Team Napisano 9 Września 2019 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.