mich126 Napisano 9 Września 2019 Napisano 9 Września 2019 Plecak Deuter Race EXP AIR 12+3L z bukłakiem. Mało używany, stan bdb 250zł. https://www.olx.pl/oferta/plecak-rowerowy-deuter-race-exp-air-12-3l-CID767-IDBuGaN.html
Gość Napisano 19 Września 2019 Napisano 19 Września 2019 ja bym dodal ze ...boczne kieszonki chyba juz są bez sciagaczy...
mich126 Napisano 19 Września 2019 Autor Napisano 19 Września 2019 4 godziny temu, cinol123 napisał: ja bym dodal ze ...boczne kieszonki chyba juz są bez sciagaczy... Nie wiem co sugerujesz tym głupim komentarzem? Tak dla twojej wiadomości to nigdy nic nie trzymałem w żadnej z bocznych kieszeni tego plecaka.
Gość Napisano 19 Września 2019 Napisano 19 Września 2019 "Nowy" deuter ma kieszonki boczne z siatki ze sciagaczem, i kieszonka mozna powiedziec ze przylega do plecaka tak, ze nic z niej nie wypadnie jak cos w niej jest i plecak odwricisz do gory nogami. Jednak z czasem te sciagacze parcieja i przestaja trzymac.... co widac na tym plecaku ktory sprzedajesz.... bo to juz starszy model deutera wiec się zwyczajnie zestarzal nawet jesli byl malo uzywany....mam dwa takie deutery i oba niestety przestaly trzymac. Nowe modele maja boczne kieszonki wykonane z pelnego materialu a nie z siatki.
mich126 Napisano 19 Września 2019 Autor Napisano 19 Września 2019 Teraz, cinol123 napisał: "Nowy" deuter ma kieszonki boczne z siatki ze sciagaczem, i kieszonka mozna powiedziec ze przylega do plecaka tak, ze nic z niej nie wypadnie jak cos w niej jest i plecak odwricisz do gory nogami. Jednak z czasem te sciagacze parcieja i przestaja trzymac.... co widac na tym plecaku ktory sprzedajesz.... bo to juz starszy model deutera wiec się zwyczajnie zestarzal nawet jesli byl malo uzywany....mam dwa takie deutery i oba niestety przestaly trzymac. Nowe modele maja boczne kieszonki wykonane z pelnego materialu a nie z siatki. Było tak od razu pisać, ja bym nawet nie wiedział o takiej przypadłości bo nie korzystałem z bocznych kieszonek. W każdym razie nowa cena 200zł, jak się nie sprzeda przez ten weekend to wycofuje sprzedaż bo wyjeżdżam, plecak zawsze można obejrzeć przed zakupem i zdecydować. Pozdr
Mod Team sznib Napisano 21 Września 2019 Mod Team Napisano 21 Września 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.