pdz Napisano 8 Września 2019 Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Hej Co polecicie , do 500 pln , wygodny , mips , czerwony lub czerwony z czarnym, szosa/uniwersalny ? Widziałem i przymierzałem Bontrager Specter , ładny , dobrze leży i widziałem na www Bontrager Starvos , Giro Vinder oraz Giro Foray - oba bardzo ładne ale nie mam możliwości przymiarki , mogę kupić i ewentualnie odesłać. Co polecicie z tych 3 kasków , ewentualnie jaki inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Września 2019 Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Mam Giro Foray MIPS. Wygodny, ale jakość wykończenia nie powala jak na kask za niecałe 400 zł. Widać że podstawowa wersja to koszt około 200 zł, a MIPS ją podwaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdz Napisano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Kupiłem Bontrager Specter , mierzyłem inne , droższe i tańsze modele, zawsze coś nie tak a ten bardzo przypadł do gustu , może to ten system WaveCell lepiej leży , nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.