ToMaSh_ŁdZ Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 http://www.wrzuta.pl/film/gFNaxtj0Un/stoppieeeee.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMaaXX Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Ja ucząc się tego tricku przeleciałem parę razy przez kiere i właśnie zakupiłem kask Ile ćwiczyłeś nad jego wykonaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 hm... zważywszy na to iż Tomasz jeździ na unibikeu evolutionie, to raczej nie jest filmik z jego udziałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 hm... zważywszy na to iż Tomasz jeździ na unibikeu evolutionie, to raczej nie jest filmik z jego udziałem;) Ale z Ciebie detektyw... Niestety bardzo kiepski Skoro to nie ja jestem na tym filmiku to kto to taki wedlug Ciebie ?? Rozbroiles mnie w tym momencie czlowieku... :twisted: Na tym filmie w glownej roli jestem ja i moj Unibike... Nie wierzysz ?? Twoj problem... Hehe... :lol: A co do pytania ile sie tego uczylem ?? Hmm... W sumie to nie jestem jakims zapalonym rowerzysta, jezdze jak mnie akurat najdzie ochota... Nie potrafie Ci napisac ile czasu zajelo mi robienie takich przodow Po jakis 3 miesiacach zaczelo mi wychodzic, a potem to juz bylo tylko dalej i wyzej... :twisted: W tym roku zrobilem stoppie przy predkosci ponad 100 km/h, w nastepnym sezonie mam zamiar pobic swoj rekord i zrobic z jeszcze wiekszej... Najgorsze w tym wszystkim, ze trzeba uniesc tylne kolo jak najwyzej sie da zeby nie rzucalo rowerem na prawo i lewo... Jeszcze raz brawo dla DETEKTYWA :lol: :021: http://www.dailymotion.com/tomash001/1 - tutaj macie wszystkie moje dotychczasowe filmy... nie wiem dlaczego film z Katowic jakos dziwnie sie wgral, ale jak macie ochote to go obejzyjcie... Pozdrawiam... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Grudnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Ewidentnie na filmiku widać, ze chłopak występujący jeździ na Unibike Cały trick wyglada bardzo widowiskowo, jednak można sobie takie numery robić przy prędkości 30,...40, ....no 50 km/h ale 100 km/h to już dla mnie kompletna przesada i idiotyzm. Chcesz być kaleką twoja sprawa, jednak zrób to tak żeby w nikogo po drodze nie wjechać. Ja często jestem w tych obszarach ukazanych na filmiku i będe musiał się bardziej zacząć rozglądać po drodze. :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 a to sory:) pisalem posta z pamięci, myslałem ze po prostu znalazłeś filmik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Ewidentnie na filmiku widać, ze chłopak występujący jeździ na Unibike Cały trick wyglada bardzo widowiskowo, jednak można sobie takie numery robić przy prędkości 30,...40, ....no 50 km/h ale 100 km/h to już dla mnie kompletna przesada i idiotyzm. Chcesz być kaleką twoja sprawa, jednak zrób to tak żeby w nikogo po drodze nie wjechać. Ja często jestem w tych obszarach ukazanych na filmiku i będe musiał się bardziej zacząć rozglądać po drodze. :glare: Yyyyy... Spoko !! Kazdy ma swoje zdanie !! Swoj rekord ustanowilem na trasie, ktora jest dojazdowka do fabryki i nie ma tam zadnego ruchu, poprostu nic tamtedy nie jezdzi !! W sezonie czesto smigamy tam na motocycklach bo to bezpieczne miejsce do nauki... Jedyna osoba, ktora jest zagrozona wypadkiem to ja i zdaje sobie z tego sprawe... Jednak spelniam w ten sposob swoje marzenie Jakbym mial lepszy rower i tarczowke z przodu to mysle, ze spokojnie moglbym sypnac bardzoooooo dlugiiiiiiii odcinek, ktory normalnej osobie nawet sie nie sni... :twisted: Ale na razie nie stac mnie na lepszy rower bo mam inne wydatki... I nie przesadzaj z tym kalectwem... Co najwyzej moge sie troche polamac, ale chociaz bede mial satysfakcje, ze zrobilem cos co dla innych jest czyms niemozliwym do wykonania... :glare: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Grudnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Jak tam chcesz, co niektórzy lubią pojeździc na wózku i mieć satysfakcję, że się coś tam zrobiło kiedy inni się patrzyli, podziwiali i zachwycali do momentu upadku. Szczęścia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.