zenekzenek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Kurna a ja się dałem tak oszukać. Kupiłem rower z napisem Rockrider a tam pełny orzeł, karbon, osie sztywne i do tego płaski taki. Muszę zdrapać napis, może pod spodem Trek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cona78 Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 (edytowane) 4 godziny temu, zenekzenek napisał: Kurna a ja się dałem tak oszukać... Sztywne osie dali, Rebę i GXa? No szok, same nowości. Edytowane 16 Listopada 2019 przez KrissDeValnor Nie cytujemy ostatniego posta w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenekzenek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 No i nie trzeba było 25 lat czekać a raptem...rok Koszmar, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Jakby chcieli to by zamówili u Treka, Decathlon to ogromna firma (12 mld EUR przychodu, 0,5 mld EUR zysku netto!). Problem w tym, że prawie nikt by tego nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cona78 Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Sabarolus napisał: Jakby chcieli to by zamówili u Treka... Z tego co wiem to Trek nie sprzedaje w marketach swoich rowerów. Klientela tam raczej niezbyt zamożna, schodzą rowerki po 1500zł a nie po 30000zł. Co do modelu Supercaliber to na ten moment w Europie już nie ma, wszystko zamówione, dopiero za kilka miesięcy będzie nowa dostawa. Edytowane 16 Listopada 2019 przez KrissDeValnor Nie cytujemy ostatniego posta w całości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cóż zrobić... Dla bogatych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenekzenek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 3 godziny temu, Sabarolus napisał: Problem w tym, że prawie nikt by tego nie kupił. Ja bym kupił. I kupię. Już parę porządnych maszynek do XC zrobili Dzięki nim takie biedaki jak ja mogą zaznać odrobiny luksusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cona78 Napisano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Pojeździł już ktoś i podzieli się wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi