zenekzenek Napisano 16 Listopada 2019 Napisano 16 Listopada 2019 Kurna a ja się dałem tak oszukać. Kupiłem rower z napisem Rockrider a tam pełny orzeł, karbon, osie sztywne i do tego płaski taki. Muszę zdrapać napis, może pod spodem Trek? 2 Cytuj
Cona78 Napisano 16 Listopada 2019 Napisano 16 Listopada 2019 (edytowane) 4 godziny temu, zenekzenek napisał: Kurna a ja się dałem tak oszukać... Sztywne osie dali, Rebę i GXa? No szok, same nowości. Edytowane 16 Listopada 2019 przez KrissDeValnor Nie cytujemy ostatniego posta w całości. Cytuj
zenekzenek Napisano 16 Listopada 2019 Napisano 16 Listopada 2019 No i nie trzeba było 25 lat czekać a raptem...rok Koszmar, co? Cytuj
Sabarolus Napisano 16 Listopada 2019 Napisano 16 Listopada 2019 Jakby chcieli to by zamówili u Treka, Decathlon to ogromna firma (12 mld EUR przychodu, 0,5 mld EUR zysku netto!). Problem w tym, że prawie nikt by tego nie kupił. Cytuj
Cona78 Napisano 16 Listopada 2019 Napisano 16 Listopada 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Sabarolus napisał: Jakby chcieli to by zamówili u Treka... Z tego co wiem to Trek nie sprzedaje w marketach swoich rowerów. Klientela tam raczej niezbyt zamożna, schodzą rowerki po 1500zł a nie po 30000zł. Co do modelu Supercaliber to na ten moment w Europie już nie ma, wszystko zamówione, dopiero za kilka miesięcy będzie nowa dostawa. Edytowane 16 Listopada 2019 przez KrissDeValnor Nie cytujemy ostatniego posta w całości ! Cytuj
zenekzenek Napisano 16 Listopada 2019 Napisano 16 Listopada 2019 3 godziny temu, Sabarolus napisał: Problem w tym, że prawie nikt by tego nie kupił. Ja bym kupił. I kupię. Już parę porządnych maszynek do XC zrobili Dzięki nim takie biedaki jak ja mogą zaznać odrobiny luksusu Cytuj
Cona78 Napisano 2 Czerwca 2020 Napisano 2 Czerwca 2020 Pojeździł już ktoś i podzieli się wrażeniami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi