AlexSSE Napisano 3 Września 2019 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Witam, Kto może poradzić, jaki błotniki może być do 650b x 42mm / 27,5" (Marin Four Corners)? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki74 Napisano 3 Września 2019 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Winylowe, maksymalnie szerokie jakie wejdą w widełki (przednie, tylne) i maksymalnie długie - jeżeli chcesz mieć dobrą ochronę przed wodą spod koła. Jeżeli trzeba będzie delikatnie zwęzić na styku rurek, to nie powinno stawić problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlexSSE Napisano 3 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Dzięki za szybką odpowiedź, ale czy możesz podać przykład ? Co myslisz o Pinnacle 650b Mudguard Set? Po prostu to jest mój pierwszy rower i do końca nie wiem, jaki blotki są potrzebne do tego rozmiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki74 Napisano 3 Września 2019 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Ja kupiłem dwa, trzy lata temu stosunkowo tani błotnik firmy Orion winylowy, jeszcze się nie połamał i się na to nie zanosi. Opinie były takie że jest wiotki, na kole 26" zachowuje się przyzwoicie. Generalnie społeczność forum poleca błotniki SKS - swoje kosztują. Model, firmę którą podałeś nie znam. Poczekaj może ktoś się jeszcze wypowie i trochę przekop forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlexSSE Napisano 3 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Dzięki bardzo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.