manfred1 Napisano 1 Września 2019 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Szukam aplikacji do planowania trasy. Na rynku jest pełno takich aplikacji ale zależy mi na takiej aby najpierw określić start i metę a potem dodawać pośrednie punkty. I najważniejsze po dodaniu pośrednich punktów chciałbym aby trasa się automatycznie modyfikowała. Dobrze aby na bieżąco były modyfikowane też kilometry. Za pomoc serdeczne dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 1 Września 2019 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 www.mapy.cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred1 Napisano 1 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Co oznacza Horskie kolo silnickie kolo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 1 Września 2019 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 6 minut temu, manfred1 napisał: Co oznacza Horskie kolo silnickie kolo? Tego by się domyślił średnio ogarnięty 7 latek,a klikając w napis english to i 5 latek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred1 Napisano 1 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Piknie rysuje trasę serdeczne dzięki maklakiewicz o to mi chodziło. Mam nadzieje że wybierając rower szosowy nie poprowadzi mnie poniżej asfaltu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 1 Września 2019 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Każdą trasę warto ręcznie poprawić, bo algorytm czasami kuleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred1 Napisano 1 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Wspomoge się Google Street Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tudek Napisano 10 Września 2019 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 na iphone jest jakas fajna apka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 10 Września 2019 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 To pytanie? Bo jeżeli tak to jak się to ma do tego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.