willrace4food Napisano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Cześć! Poradźcie mi proszę w jaki sposób zamocować ten emblemat. Nie chcę tego kleić czy coś, chodzi mi o metodę najbardziej zbliżoną do oryginalnego sposobu mocowania. Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Dorabiasz sobie nity np. z drutu aluminiowego i zaklepujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 https://www.panrolnik.pl/kat/15/nity-do-tabliczek-znamionowych.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willrace4food Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 super! dzięki wielkie chłopaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi