Radoslaw85 Napisano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Witam Szukam pompki na naboje ale z kontrolą ciśnienia, przykład aby nie przepompować opony do 3,5 bara. czy takie pompki istnieją i czy można prosić o wskazanie firmy może być pompka całkowicie podstawowa nie musi być z renomowanej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fordoniak Napisano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Google: co2 pump manometer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw85 Napisano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Właśnie nie chodzi mi o manometr bo to wielkie jest. Chodzi o taki mały dzinks do przekręcania jak np przy kluczach dynanometrycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Jeśli masz na myśli dźwignię dozującą, żeby nie wbić całego naboju od razu to np. SKS Airchamp: https://velo.pl/akcesoria/pompki/sks-germany/airchamp-pro Swego czasu używałem jej i sobie chwaliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Radoslaw85 napisał: Szukam pompki na naboje ale z kontrolą ciśnienia, przykład aby nie przepompować opony do 3,5 bara. A skąd bez manometru będziesz wiedział ile napompowałeś? Zwykły nabój 16g, dobrze wykorzystaneny, da ci w MTB 29" max dwie, do dwóch i pół atmosfery. Ja używam Lezyne Control Drive, da się z tym żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw85 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 ponieważ jak w kluczu dynamometrycznym można ustawić jaka jest maksymalna siła przykręcenia tak chciałbym aby w takiej pompce można było najpierw ustawić maksymalne ciśnienie w kole a potem napompować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Nie ma takich pompek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.