Gość Napisano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Hej, Szukam końcówek pancerza jak poniżej. Jest ona dedykowana do manetki szosowej Shimano. Ważne jest to, że po boku ma coś w rodzaju "prowadnicy". Interesują mnie tylko nowe. Niestety w internecie ciężko to znaleźć. Znalazłem na Allegro, ale od sprzedawcy który sprzedaje wszystko co można sprzedać i odnoszę wrażenie że dostanę co innego niż na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Y63Z27000, Kod EAN 4524667949824. Końcówka Pancerza Przerzutki ST-9000 Krótka. Cena detaliczna 7 złotych. Sprzedawane na sztuki. Każdy sklep który korzysta z Shimano Polska może Ci to zamówić. Dostępne na stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 No właśnie zastanawia mnie tylko, czy jest to właśnie końcówka z tą "prowadnicą", czy nie. Tak czy inaczej, dzięki, zorientuję się w swoim sklepie Sądziłem że w Shimano można to kupić tylko w dużym opakowaniu, a nie na sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 @Imar miałeś rację, w sklepie zamówili mi bez problemu, to jest dokładnie to czego szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 No problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi