nomnom Napisano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Stoję przed wyborem nowego roweru i już prawie na 100% wiem że chce Rondo, tylko nie mogę się zdecydować czy Ruut AL czy Ruut ST. Rower potrzebuje typowo 4fun i do codziennej jazdy po bułki W sumie to początkowo stawiałem na wersję AL ale tyle słyszałem o tych fajnych właściwościach stali że ST zacząłem też rozważać. Osprzętowo są podobne (Rival i Apex) ale wersja aluminiowa ma wewnętrzne prowadzenie linek, co jest w sumie fajną rzeczą. Czy może ktoś miał okazję obejechać oba i może coś napisać na ich temat ? Albo zwyczajnie podzielić się opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 W dniu 21.08.2019 o 17:51, nomnom napisał: słyszałem o tych fajnych właściwościach stali to poczytaj jeszcze o fajnych właściwościach tytanu, bo w tej cenie kupisz On-One Pickenflick RONDO Ruut AL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi