mo2 Napisano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Witam. Z racji tego, że ostatnio na Srebrnej Górze upaliłem swoje RT-66 szukam zamienników. U wschodnich sąsiadów znalazłem takie firmy jak snail, vxm, ztto. Miał ktoś z nimi do czynienia? Warto, czy pozostać przy sprawdzonych RT-66, a może cos z A2Z ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Sierpnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 RT76, polecam. Albo RT86, trudniej zagrzać, ale mniej żywotne od RT76. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 58 minut temu, mo2 napisał: Z racji tego, że ostatnio na Srebrnej Górze upaliłem swoje RT-66 No i co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 A co się takiego dzieje jak się upali tarcze? Co masz na myśli? Że kolor zmieniły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fordoniak Napisano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Może coś innego niż Shimano? Przynajmniej jest szansa, że nowa tarcza nie będzie krzywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mo2 Napisano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Dlatego pytam o ww firmy. Co do upalonych tarcz to myślę, że są trochę głośniejsze poza tym moje są już dość cienkie i chciałbym mieć coś w zapasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi