heavy_puchatek Napisano 28 Listopada 2006 Napisano 28 Listopada 2006 Jak w temacie, z racji zbliżającej się zimy nie chcę zostać zaskoczony i do całego stroju pozostało mi dokupić jakieś okularki i kominiarkę Kominiarkę kupię jakąś na narty, ale nie wiem jak z okularkami. Czy trzeba kupować coś konkretnie na rower czy takie wielkie narciarskie też się nadadzą? Jeździ ktoś w takich? Jak się sprawują? Chodzi mi tu oczywiście o prawdziwą zimę bo na 0* nie będą mi potrzebne
baksik22 Napisano 28 Listopada 2006 Napisano 28 Listopada 2006 Więc tak pochwale się jak jest śnieg i sypie to w takich okularach sobie jeżdżę bardzo fajnie się jeździ jak teraz spadł ten śnieg to właśnie w takich jeździłem Ogółem polecam to rozwiązanie
heavy_puchatek Napisano 30 Listopada 2006 Autor Napisano 30 Listopada 2006 Po niesamowitym odzewie wnioskuję, że niewiele osób praktykuje to rozwiązanie czyli jest raczej nienajlepsze
Duch Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 Zdarzało mi się to stosowac, ale może mam tandetne gogle, bo strasznie mi parowały wolałem swoje ciemne szkła, ale to rozwiażanie na mocno sypiący śnieg, kiedy nikogo nie ma po lasach bo ja się w tym bynajmniej dziwnie czuję
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.