kuba20 Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Jak przeserwisować tłumik sr suntour auron rc2 2017r i jakich narzędzi i olei czy smarów potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Musisz mieć szczczęki miękkie do rozkręcenia go, Olej to leje 2,5 Fuchs Silkolene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba20 Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) aaa dokładniej bo rokzręcony jest to tego stopnia że zostało mi tylko taki pręt z zakrętkami po obu stronach ten od regulacji szybka wolna kompresja bo do tej pory wszystko było na nakrętkach a czy czeba wlać olej i ile gdzie i czy jesli ten pręt jest czysty bez zadziorów to potrzeby serwis czy raczej nie Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez kuba20 sprecyzowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Olej wymienia się górą czyli musisz odkręcić ten czarny korek a nic z dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba20 Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 ile go trzeba tam i czy można 15w a i czy jest jakiś odpowiednik typu 5w30 bo już złożyłem zamówienie u cb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 15W jest za gęsty . Co do ilości oleju to jest roznie przez co mam swoją metodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba20 Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 ile ty zalewasz i czyli mam olej zalać do tej puszki górnej? ten olej 2,5w jest bardzo rzadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi