p4trykx Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 U mnie w okolicy jest takie dziwne miejsce na DDR. Co ciekawe DDR idzie wzdłuż drogi i ta droga nie jest już podporządkowana. Z prawej strony jest zwykła droga gruntowa. Czy nie powinno tam być jeszcze znaków pionowych ale ciekawe czy wtedy nie będą obowiązywać również kierowców samochodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Sierpnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Spróbuj jaśniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Faktycznie dziwne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabrowska135 Napisano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Takie rzeczy tylko w Polszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p4trykx Napisano 15 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Zdjęcie nie dodało się w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdytaM Napisano 5 Września 2019 Udostępnij Napisano 5 Września 2019 @p4trykx rzeczywiście jest tu coś nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p4trykx Napisano 8 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Napisałem do zarządcy drogi jakiś czas temu i dostałem odpowiedź, że zajmą się tematem. Niedawno jechałem tamtędy i rzeczywiście zlikwidowali ten oznaczenia(trójkąty) poziome. Przyznam się, że nie spodziewałem się takiej reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuxi Napisano 2 Marca 2020 Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 Niepotrzebnie się obawiałeś braku reakcji. W swoim mieście (mojej okolicy) też zgłosiłem źle oznakowane przejazdy rowerowe i kolor zebry. Kierowca niby miał znaki pionowe, ale poziome były całkowicie nieczytelne, co dodatkowo powodowało konsternację rowerzystów - zejść z roweru i przeprowadzić rower przez pasy, czy przejeżdżać... (brak kontynuacji przejazdu rowerowego, nieprawidłowy kolor pasów, zlewający się z kolorem kostki).Minęło kilka tygodni (osoba decyzyjna była na urlopie) i zostało to poprawione wzdłuż całej ulicy Najgorsze co można zrobić, to machnąć ręką i stwierdzić "i tak nie mam na nic wpływu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.