Tesoro Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Cześć, jako że nie mam pewności iż przekonam się do szosy to naszło mnie na zakup czegoś budżetowego. Po sąsiedzku jest do oddania Huragan z 2015 na Clarisie, stan bez zarzutu. Jest sens pchać się w Rometa ? Widzę że na forach ludzie psy wieszają a jak jest w istocie ? Mogę go mieć za całe 700 PLN ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Nie wiem co piszą ludzie na forach, ale po paru szosach Rometa jakie spotkałem w serwisie nikomu bym ich nie polecił. Bo możesz przekonać się do szosy i kupić coś lepszego - a możesz zrazić właśnie przez taki rower. Wydaje mi się że za ~1500-2000zł idzie kupić już jakiś solidny, używany sprzęt. Ewentualnie nowego Tribana z Decathlonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesoro Napisano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Wiesz to nie ma problemu bo budżet założyłem na 3.5 k. Rozchodzi się bardziej o kwestię tego roweru za całe 700 zł Domyślam się że nie będzie cudem myśli technicznej niemniej zastanawiam się czy spełni moje założenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drozda Napisano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Jeśli nie przeszkadza Ci aluminiowy widelec (zawsze możesz poszukać jakiegoś karbonowego nietaperowanego i wymienić) i potrójny blat z przodu (ale na Octalinku a nie kwadracie) to czemu nie ? https://www.rowerzysta.pl/rower-szosowy-romet-huragan-1-0-2015.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Jak rozmiarowo pasuje, to czemu nie? Złapiesz się na ten sezon jeszcze, praktyka da Ci odpowiedz czy warto pchać się w ten typ roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.