piotrek2108 Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 witam wszystkich. czy jest możliwość dołożenia manetki blokady skoku amortyzatora sr santour sf16-xct-hlo-ds 27.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SerQ Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Prawdę powiedziawszy nie wiem czy całe to przedsięwzięcie nie pochłonie zbyt wysokich kosztów. Sam zakup manetki z funkcją blokady to wydatek kilkudziesięciu złotych. Nie jestem pewny, ale zdaje mi się, że i tłumik trzeba wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Manetka + tłumik będzie droższe niż ten "amortyzator" cały teraz kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2108 Napisano 11 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Oki.dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Ponadto pytanie czy ty masz juz jakąś blokadę teraz czy same regulacje i chcesz dodać blokadę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2108 Napisano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Jest regulacja i jest blokada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi