JuloGlory Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Tak jak w temacie, musze wyslac do serwisu ale nie zabardzo wiem jak go wyciagnac marzocchi bomber 888 cr travel 203mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomekk93 Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Ściągasz koło, luzujesz śruby mocujące mostek do rury sterowej, odkręcasz śrubę trzymającą stery, amortyzator wychodzi w dół, koniec roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 @Tomekk93 to dwupółka. Trzeba jeszcze odkręcić górną półkę. Na YT jest masa filmików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuloGlory Napisano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Do dwopolki nie znalazlem poradnika jak wyciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuloGlory Napisano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 Ma ktos moze taki film zapisany?? :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 A Ty nadal nie zdjąłeś widelca? Jacy ludzie są nieporadni w dzisiejszych czasach, to ludzkie pojęcie przechodzi. Przez te dwa tygodnie zdążyłbyś 10 razy iść do jakiegoś ogarniętego serwisu, żeby Ci pokazali co i jak zrobić. Jak nie chcesz, to wystarczy poszukać w Google. Jak nie znasz Angielskiego, to czasu by także starczyło na przetłumaczenie frazy w ogólnie dostępnych tłumaczach. https://www.vitalmtb.com/features/From-the-Workbench-Fork-Installation,1405 Minuta w google. Odwróć opisany proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 Korona/półka ma śruby, które trzeba odkręcić. Działa to tak samo, jak zacisk sztycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuloGlory Napisano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) SKOM25 jestem nowy w tych tematach i nie zabardzo chce robic sam bo moze cos zepsuje itp dziekuje za odpowiedz! A co do serwisu mieszkam w malym miasteczku i do serwisu w ktorym by mi to zrobili najbilzej mam serwis w opolu lub we wrocku. Milego wieczoru pozdrawiam. Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez JuloGlory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuloGlory Napisano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Rower po serwisie. Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi