Kacper69xD Napisano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Cześć szukam jakiegoś roweru Full Supsension do Enduro/Dh/Fr (Do skakania na hopach, do trików itd) dla poczontkujących, mam 13 lat 176 cm wzrostu i waże 62 kg. Wpadł mi w oko ten rower ,co myślicie??? https://www.carrefour.pl/rower-gorski-mtb-maltrack-target-blue-26?gclid=CjwKCAjw1rnqBRAAEiwAr29IIziKLe_qoyQF3lbMTDNLQHaePVPGgPsAkp1UedMiY_Z4zAl9Po-9uBoCgGUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Ogółem Myśle że ten rower byłby całkiem dobry bo ma dobry sprzęt ,np Shimano a że mieszkam ledwio 10 km od carrefoura to nie mam daleko żeby kupić rower i jest na przecenie no więc I tarczówki jeszcze ma : Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez Kacper69xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Chłopie weź poczytaj trochę o enduro itp. sensowny używany full to 3000zł, a za 700zł ciężko będzie kupić fajną używkę HT MTB .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Labell Napisano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Autor może przy pisaniu posta pomylił się i zapomniał jednego zera? Jeśli szuka "Full Supsension do Enduro/Dh/Fr (Do skakania na hopach, do trików itd) dla poczontkujących," to proponowany rower może spełniać jego oczekiwania szczególnie, że ma dożywotnią gwarancję na ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacper69xD Napisano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Dobra rower już zamuwiony W carefourze w mojim mieście nie było tego roweru to musiałem zamuwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 6 godzin temu, Kacper69xD napisał: rower Nie rower tylko wyrób roweropodobny. Jak chcesz na nim skakać to polecam od ręki wykupić jakiś pakiet godzin u chirurga, stomatologa itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fordoniak Napisano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Najważniejsze, że udało się zamUwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Chłopcze uważaj na siebie, bo strach tym sprzętem po bułki pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacper69xD Napisano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 No to fajny mi rower poleciliście w którym amor przedni nie działa i koło sie zgieło po paru skokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 No patrz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Kto Ci polecił ten "rower" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 6 godzin temu, Kacper69xD napisał: No to fajny mi rower poleciliście w którym amor przedni nie działa i koło sie zgieło po paru skokach Schizofrenia? Głąbie na kolanach do Częstochowy powinieneś iść - skacząc na tym czymś, aż cud że TYLKO POŁAMAŁEŚ koło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Ciekawe ile jeszcze kont założy ten trol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacper69xD Napisano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 To może wada produkcyjna byłą bo wąntpie żeby w fullu tak by ło że od paru małych hop tak się stało Sam jesteś trol ja nie jestem trolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Ja bym reklamował! Zdecydowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacper69xD Napisano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 A to polecicie jeszcze jakieś koło i amor do 150 zł razem żeby można było skakać Aha i ktoś sie pytał kto mi polecił ten rower - label napisał że spełnia moje wymagania i Nie wiem czy mi reklamacje przyjmą bo paragonu nie wziąłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 To w takim razie ja bym pociągnął do odpowiedzialności kolegę @Labell. Niech się teraz tłumaczy . Do 150 zł jest tak duży wybór, że aż się boję cokolwiek polecać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 20 Sierpnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Zamykam, nim ta farsa się rozwinie. Przy okazji wręczam nagrodę za wspaniałą ortografię. Na osłodę, przytoczę klasyka: http://rowery.zbooy.pl/makro.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi