Lgwg Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Witam Mam dziwny problem jak opona jest mocniej napompowana i podniosę wyżej przednie koło po czym opadnie to tak jakby dolne golenie się odbijają i dostają jakichś wstrząsów mocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Może mają drgawki? No z takim opisem to na pewno ktoś Ci pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lgwg Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Mogę ci podesłać filmik na pv nie umiem tego opisać Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12 Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 A co to za santour? Nie ma luzu na goleniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lgwg Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) W poprzednim amortyzatorze zrobiło mi się coś takiego jak odkręciłem mostek i podkładki zdjalem to nagle mi się zaczęło robić coś takiego XCT nie ma raczej Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 No a dobrze ścisnąłeś stery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lgwg Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) W sensie czy dokrefilem śrubę regulacyjna? Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Tak. Ściskasz stery górną śrubą, jak nie ma luzu to dopiero dokręcasz śruby na mostku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lgwg Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Tak nie ma luzu właśnie Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Nagraj film, wrzuć na jakiś duży znany portal i zamieść go tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lgwg Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Problem bardziej słychać niż widać Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 To jaki konkretnie masz amor bo po tej rozmowie ciężko zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12 Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Jak wół pisze powyżej, że ma najnowszą techologię suntoura czyli XCT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 A to nie działa przypadkiem technologia elect ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lgwg Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Filmik w którym o wiele lepiej widać odbijanie patrzcie na dół goleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Ale tu naprawdę nic nie widać,to znaczy pracuje jak ma pracować. To zwykła sprężyna,bez tłumienia. W zasadzie bardziej amortyzuje cie opona,niż ten xct. Dobijasz,sprężyna odbija bez tłumienia,wszystko wpada w drgania,dla mnie normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lgwg Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Teraz, Quell napisał: Ale tu naprawdę nic nie widać,to znaczy pracuje jak ma pracować. Kolega ma ten sam i mu nie odbija na samym dole bo to nie jest normalne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Jak już, to mi brzmi to na stery. Jeżeli stery są OK, to pomysłu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lgwg Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Teraz, skom25 napisał: Jak już, to mi brzmi to na stery Przypatrz się na dół przy piaście jak odbija widzisz to w ogóle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Nie... Oddaj rower do serwisu a nie go tak tłuczesz. Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lgwg Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Nie oddam bo będę czekał 2 tygodnie i zapłacę 100 zł za nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 To zrób jak ja robię. Rozkręcam samemu sprawdzam co może byc i skręcam ponownie. Pieniądze masz zaoszczędzone innego sposobu nie ma i nie musisz czekac 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lgwg Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 To powiedz co może być bo już rozkręcałem i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 XCT to jest najprostszy budżetowy model Suntoura przez co nie oczekuj od niego super pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lgwg Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Praca mi odpowiada ale nie chodzi o pracę tylko to odbijanie które zapewne nie jest spowodowane przez słaby amortyzator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi