vooyeQ Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam, Świat idzie w 1x12, ale ja się uparłem na 2x11. Dlatego mam dylemat: Romet Monsun 2 - zakup od ręki, niestety bez upustu, cena 8000 + muszę doliczyć ok ~1300 (planuję zmienić korbę i manetki na XT, opony na 2.25) Fuji SLM 2.1 - ~11000, komplet XT --- Osprzęt jak osprzęt, ale jak to jest z karbonami Rometa, warto iść w tę stronę w tej cenie ? Czy jest sens dopłacać do Fuji (pod warunkiem, że będzie dostępny, jutro podzwonię) ? A może polecicie coś innego ? -- Jeździłem Romet Rambler R-Line 6.0, zrobiłem 9000km, jeździłem raczej spokojnie, zacząłem bardziej ambitnie no i zbyt krótka sztyca = poszła rama nad spawem, ale cała reszta osprzętu działa bez zarzutu (korba, Reba, hamulce), dlatego osprzęt z Monsuna dwójki z modyfikacją mi pasuje. Dzięki. Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez vooyeQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi