Gremlin008 Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Witam, Czy ktoś z forumowiczów, wjeżdżał w tym roku na Śnieżkę ? Chodzi mi o wjazd na własną rękę, nie w jakiejś organizowanej imprezie. Zawsze będąc w Karkonoszach, widzę rowerzystów jeżdżących między szczytami, pomimo chyba nadal obowiązującego zakazu jazdy ( z tego co wiem jest wyznaczonych niewiele szlaków rowerowych w KPN, ale rowerzystów widziałem m.in w okolicach Śnieżki, Łabskiego szczytu czy też Szrenicy). Z tego co czytałem we wcześniejszych latach, strażnicy KNP albo nie zwracali uwagi na rowerzystów, albo prosili o zejście z roweru, ponoć sytuacje z mandatami zdarzały się dość sporadycznie. Czy ktoś już może kręcił w tym roku na Śnieżkę i mógłby podzielić się informacjami na temat podjazdu i sytuacji ze strażnikami KPN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Ja nigdy nie widziałem latem, w okolicach Śnieżki, rowerzystów. Tam filanców, jak białych myszy. Chyba, żebyś spróbował nocą, to dobra i lubiana pora do łamania prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 A gdybyś spróbował na e-bajku to nikt cię nie dogoni. Wydrukuj też paszport Polsatu. Zawsze to większe szanse... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fordoniak Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Tylko zjazdy! Jak nie ma kolei linowej na sam szczyt, a po zjeździe nie można w ciągu 5 minut napić się piwa rzemieślniczego, to miejscówka niegodna rowerów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Z góry to i śmieci spadają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.