Dawidosnn Napisano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Witam przepraszam za tytuł jestem tutaj nowy. Przychodzę do was z zapytaniem jaki jest to model amortyzatora. Amorek jest powietrzny z blokadą skoku posiada 100mm skoku i czarne lagi. Poprosił bym jeżeli ktoś się zna o model amorka i tłumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loel Napisano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 https://www.srsuntour.com/pl/service/ wpisz nr amorka, powinien być gdzieś wybity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidosnn Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Loel mam pytanie gdzie mogę się spodziewać numeru amortyzatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loel Napisano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 https://www.srsuntour.com/pl/service/product-suport/how-to-find-the-serial-number/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Podaj tu pare fotek to szybciej bedziemy mogli ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidosnn Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Jak mam wysłać fotę jak tu ograniczenie do 1 MB jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loel Napisano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 masz painta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidosnn Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Piszę z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidosnn Napisano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 przesylam zd dolnej goleni a to są górne golenie z kokpitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Axon, bo tak jest napisane na dolnych goleniach. To jest jakiś starszy model, bo Suntour nie robi już Axonów pod oś 9mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidosnn Napisano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 amorek jest przystosowany do szybkozłączki. czy ktoś mógłby określić jaki tam jest kartridż od blokady oraz rocznik amorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Jeśli masz blokadę na kierownicy to potrzebujesz taki kartridż https://activia.sgl.pl/cena/czaci-zamienne/kartridze-i-podzespoy/kartridze_kartridz-blokady-do-amortyzatorow-axon-s-rl/1512 Jesli masz blokadę przy koronie to taki: https://activia.sgl.pl/cena/czaci-zamienne/kartridze-i-podzespoy/kartridze_kartridz-blokady-do-amortyzatorow-axon-s-lo/1823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidosnn Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Czy jeżeli kupię kartridż do nowego axona to będzie on pasować do starego axona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Teraz, Dawidosnn napisał: Czy jeżeli kupię kartridż do nowego axona to będzie on pasować do starego axona Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidosnn Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 No to po co mi potrzebny kartridż do nowego axona a ja mam starego poniżej rocznika 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Te co ci podałem są właśnie do roczników poniżej 2010 Nowsze modele mają juz tłumiki rozbieralne które kosztują już ok 500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidosnn Napisano 11 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Aha okej mam tylko pytanie jak wygląda sprawa zamawiania części z twojego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Tylko przez stronę internetową activia.sgl.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi