Gość Napisano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Hej, Sprzedam nowe koła szosowe WH-R501. Koła zostały kupione około dwa miesiące temu, wyjęte z pudełka i zapakowane w torby gdzie miały czekać na kolejny sezon. Sprzedaję, ponieważ aktualnie jeżdżę na identycznym zestawie i doszedłem do wniosku, że jako drugi komplet kół kupię coś z "wyższej" półki. Tak jak pisałem, koła są nowe, nie zakładałem na nie opon oraz nie montowałem do roweru. Są w takim stanie w jakim wyjmuje się ze z fabrycznego pudełka. Oprócz kół w zestawie znajdują się zaciski Shimano, opaski na obręcz, oraz wspomniany paragon potwierdzający zakup. Koła w sklepie kosztują ~370 zł, ja sprzedaję 50 zł taniej, więc wydaje mi się że jest to dobra oferta za brak pudełka i gwarancję producenta skróconą o mniej więcej dwa miesiące. Z racji że jestem użytkownikiem identycznych kół, chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Cena: 320 zł, do minimalnej negocjacji Tylko odbiór osobisty w Otwocku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 UP! Cena: 290 zł Po wcześniejszym uzgodnieniu, możliwość odbioru w Warszawie w godzinach 8:00-15:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Taniej nie będzie, bo używane komplety czasami są droższe Cena: 250 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.