Gość Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Zamawiałem niebieskie. Wchodzą bardzo ciasno, a właściwie w moim przypadku nie weszły, więc za dużo na ich temat nie powiem Ostatnio kupiłem te klocki z szufladkami, ale będę je montował w kolejnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Czytałem, że ciężko wchodzą, ale że po meczarniach da rade je wsadzić. Masz te niebieskie jeszcze u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 @mistrzusek mam, natomiast próbując je wcisnąć, eksperymentowałem z jednym. Jeżeli jesteś zainteresowany, to zapoznaj się z moim ogłoszeniem. Nie wiem czy zdjęcia się wczytają do końca, więc jak coś, to daj znać. Co do samych klocków, to nie jeździłem na nich, ale przypomniałem sobie że zahamowałem 2/3 razy na stojaku. W odróżnieniu od Shimano, hamują znacznie ciszej, jakby "miękko", bo Shimano to szorowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Dzięki, ale wezmę jednak fabryczne bez poprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.