thepanone Napisano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 W sumie nie jestem wymagający. Te z decathlonu za 50 zl są spoko, tylko rzep psuje się po chwili. Więc szukam rekawiczek z dobrym rzepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Mam Rocday Flow od roku, kupiłem w promocji za jakieś ~80zł. Jakość dobra, przewiewne przez co dobre na lato. Moje mają jeszcze rzepa, tegoroczny model z tego co widzę już nie ma. W zasadzie polecam, ale w cenie promocyjnej. Za 120zł bym nie kupił. Tylko należy pamiętać, że od góry to jest sama szmatka, jeśli szukasz troszkę bardziej pancernych rękawic to zły adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thepanone Napisano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 A spoko. Decathlon czyta w moich myślach, zamienili w tamtych rękawiczkach rzepy i są idealne rękawiczki za 60 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.