abdesign Napisano 3 Sierpnia 2019 Napisano 3 Sierpnia 2019 Część, Napęd kupiony wraz z rowerem 3 dni temu, z przebiegiem wg sprzedawcy 300km, stan był i nadal jest faktycznie igła, zero rys smar na sprężynach orginalny zieloniutki, koronki bez śladu zadry. Ja potrzebowałem roweru na 4 dni zrobiłem w 2 dni już 300km w pozostałe 2 dni zrobię kolejne 300km. Czyli napęd igła łącznie z przebiegiem około 1000km - dłużej na nim jeździł nie będę mam w domu luźny komplet 6800 W skład zestawu wchodzi: - Klamkomanetki 105 2×10 5700 - przerzutki p/t -105 (5700) - Kaseta tiagra. Idealny zestaw dla kogoś kto ma teraz claris'a czy sorę a chce bez zmiany kół na szerszy bębenek mieć przyzwoity napęd. Myślę że jest wart 700zł. Zdjęcia tuż po powrocie z porannego wyjścia w tym ze 2x po 3-4 km szutru stąd brud.
abdesign Napisano 3 Sierpnia 2019 Autor Napisano 3 Sierpnia 2019 Zapewne jeżeli nikt nie zechce całości, to po pewnym czasie rozważę. Ale co zrozumiałe wolę w całości.
Mod Team bogus Napisano 12 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 12 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.