abdesign Napisano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 Część, Napęd kupiony wraz z rowerem 3 dni temu, z przebiegiem wg sprzedawcy 300km, stan był i nadal jest faktycznie igła, zero rys smar na sprężynach orginalny zieloniutki, koronki bez śladu zadry. Ja potrzebowałem roweru na 4 dni zrobiłem w 2 dni już 300km w pozostałe 2 dni zrobię kolejne 300km. Czyli napęd igła łącznie z przebiegiem około 1000km - dłużej na nim jeździł nie będę mam w domu luźny komplet 6800 W skład zestawu wchodzi: - Klamkomanetki 105 2×10 5700 - przerzutki p/t -105 (5700) - Kaseta tiagra. Idealny zestaw dla kogoś kto ma teraz claris'a czy sorę a chce bez zmiany kół na szerszy bębenek mieć przyzwoity napęd. Myślę że jest wart 700zł. Zdjęcia tuż po powrocie z porannego wyjścia w tym ze 2x po 3-4 km szutru stąd brud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radarrr Napisano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 Pojedynczo sprzedajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 3 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 Zapewne jeżeli nikt nie zechce całości, to po pewnym czasie rozważę. Ale co zrozumiałe wolę w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.