Natsume Napisano 2 Sierpnia 2019 Napisano 2 Sierpnia 2019 Siema, mam problem bo latając po miescie bądz na hopach wyleciało mi pokrętło tłumienia, orientuje sie ktos gdzie moge to kupic badz co moge zrobic? Jedyna oferta z czyms taką jaką znalazłem to https://allegro.pl/oferta/rock-shox-pokretlo-tlumienia-do-reba-pike-tora-7825882685?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_rowery_akcesoria&ev_adgr=Rowery+i+akcesoria&gclid=Cj0KCQjwvo_qBRDQARIsAE-bsH9-5fHNRwZWodtw5P5mrtiRGyDBS_RkHspB7TgJ0E3fnFfnVk0JmWsaAv1yEALw_wcB Cytuj
Galvatron Napisano 7 Sierpnia 2019 Napisano 7 Sierpnia 2019 Polecam kontakt z Gregorio (dystrybutor) i Spider Suspension, a jak nie pomogą, to z Wichu Workshop. Cytuj
Natsume Napisano 8 Sierpnia 2019 Autor Napisano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Myślisz że będzie możliwość zamówić tą konkretną część? Oraz czy może orientujesz sie czy nic sie nie bedzie psuło przez brak tego pokrętła? Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj
Galvatron Napisano 8 Sierpnia 2019 Napisano 8 Sierpnia 2019 Po to poleciłem Ci serwisy, żebyś zapytał. Raczej nic się nie popsuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi