Prekompilator Napisano 31 Lipca 2019 Napisano 31 Lipca 2019 Witam, przymierzam się do fotochromów - kupiłem jakieś w decathlonie, ale są niewygodne - uciskają i generalnie czuć, że się je ma założone. W związku z tym zainteresowałem się uvex-em, konkretnie 802 - wygodne i nie mam się do czego przyczepić, jakkolwiek samych szkieł nie testowałem w warunkach słonecznych. W pomieszczeniu są bardzo jasne (może nie jak zerówki, ale jednak). Niewiele droższe są 803 - czy warto dopłacać? Czym się różnią oprócz wyglądu? Ew. jeżeli ktoś ma sugestie co do innych marek/modeli, to niech przedstawia. Zależy mi na przepuszczalności S1-S2, nie muszą być jakoś bardzo ciemne - ważniejsze, by były jasne w lesie, wieczorem i w pochmurne dni.
Poochaty Napisano 31 Lipca 2019 Napisano 31 Lipca 2019 uvexy mają chyba s1-s3. Ja mam uvex 700 i to są jedne z lepszych jakie miałem.
Prekompilator Napisano 31 Lipca 2019 Autor Napisano 31 Lipca 2019 Jeszcze takie znalazłem, chyba nieco wyższa półka, a dobrze przecenione: https://www.bikester.pl/rudy-project-spaceguard-okulary-rowerowe-photoclear-czarny-341626.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.