Prekompilator Napisano 31 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Witam, przymierzam się do fotochromów - kupiłem jakieś w decathlonie, ale są niewygodne - uciskają i generalnie czuć, że się je ma założone. W związku z tym zainteresowałem się uvex-em, konkretnie 802 - wygodne i nie mam się do czego przyczepić, jakkolwiek samych szkieł nie testowałem w warunkach słonecznych. W pomieszczeniu są bardzo jasne (może nie jak zerówki, ale jednak). Niewiele droższe są 803 - czy warto dopłacać? Czym się różnią oprócz wyglądu? Ew. jeżeli ktoś ma sugestie co do innych marek/modeli, to niech przedstawia. Zależy mi na przepuszczalności S1-S2, nie muszą być jakoś bardzo ciemne - ważniejsze, by były jasne w lesie, wieczorem i w pochmurne dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 31 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 uvexy mają chyba s1-s3. Ja mam uvex 700 i to są jedne z lepszych jakie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prekompilator Napisano 31 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Jeszcze takie znalazłem, chyba nieco wyższa półka, a dobrze przecenione: https://www.bikester.pl/rudy-project-spaceguard-okulary-rowerowe-photoclear-czarny-341626.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.