abdesign Napisano 30 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 Pytanie mam dość prozaiczne, znajdę gdzieś w Kołobrzegu wypożyczenię z choćby podstawowymi szosami? Siedzę właśnie w pociągu.... bez roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 30 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 Szosy w wypożyczalniach nigdy nie widziałem. Miejskie, trekingi i crossy w ilości dowolnej (jak chcesz mieć coś normalnego to trzeba rezerwować ew. w sezonie przed 9 pojawić się wypożyczalni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 Dzięki, Byłem dziś w czterech... ja naprawdę przez tydzień zadowoliłbym się gratem z Holandii albo tribanem 100... W rezultacie kupiłem kolejny rower i ...czekam na kuriera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.