Diego_mk Napisano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Ok, dzięki za porady. To biorę tego Tranca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TjakTomek Napisano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 W dniu 29.07.2019 o 17:40, Diego_mk napisał: Krossy to cięzkie kloce w porównaniu do Canyona. Gianty to azjatyckie rowery, nie zamierzam na tym jeździc. Tylko Trek, Canyon, Scott i BMC. Niestety Treki w fullach również są za ciężkie. Wiem, że tylko krowa nie zmienia poglądów ale szybko się odobraziłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diego_mk Napisano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Bo znalazłem mega okazję, więc warto się zastanowić w takiej wyjątkowej sytuacji. Jednak mimo to, ten Trek też kusi, bo to jednak Trek i dożywotnia gwarancja na ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Ile razy w życiu polamales ramę? Trek, Giant, Scott to tylko i aż rama. To jak odbierasz rower zależy jeszcze od: amortyzacji, kół, ogumienia, napędu i hamulców (kolejność nieprzypadkowa). Co Ci po niezłej ramie jak przykręcony jest do niej crap? Na rower trzeba patrzeć poprzez pryzmat wszystkich elementów składowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diego_mk Napisano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 No tak, ale ten Giant jest całościowo chyba dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rr2609 Napisano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Kross Moon czy Soil mam możliwość załatwić w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diego_mk Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Jednak Trek Slash 8 juz zaklepany, bo dosyc ładnie zszedł z ceny gośc w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi