Diego_mk Napisano 5 Sierpnia 2019 Autor Napisano 5 Sierpnia 2019 Ok, dzięki za porady. To biorę tego Tranca 1
TjakTomek Napisano 5 Sierpnia 2019 Napisano 5 Sierpnia 2019 W dniu 29.07.2019 o 17:40, Diego_mk napisał: Krossy to cięzkie kloce w porównaniu do Canyona. Gianty to azjatyckie rowery, nie zamierzam na tym jeździc. Tylko Trek, Canyon, Scott i BMC. Niestety Treki w fullach również są za ciężkie. Wiem, że tylko krowa nie zmienia poglądów ale szybko się odobraziłeś.
Diego_mk Napisano 5 Sierpnia 2019 Autor Napisano 5 Sierpnia 2019 Bo znalazłem mega okazję, więc warto się zastanowić w takiej wyjątkowej sytuacji. Jednak mimo to, ten Trek też kusi, bo to jednak Trek i dożywotnia gwarancja na ramę.
Sabarolus Napisano 5 Sierpnia 2019 Napisano 5 Sierpnia 2019 Ile razy w życiu polamales ramę? Trek, Giant, Scott to tylko i aż rama. To jak odbierasz rower zależy jeszcze od: amortyzacji, kół, ogumienia, napędu i hamulców (kolejność nieprzypadkowa). Co Ci po niezłej ramie jak przykręcony jest do niej crap? Na rower trzeba patrzeć poprzez pryzmat wszystkich elementów składowych.
Diego_mk Napisano 5 Sierpnia 2019 Autor Napisano 5 Sierpnia 2019 No tak, ale ten Giant jest całościowo chyba dobry?
rr2609 Napisano 5 Sierpnia 2019 Napisano 5 Sierpnia 2019 Kross Moon czy Soil mam możliwość załatwić w dobrej cenie
Diego_mk Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Napisano 6 Sierpnia 2019 Jednak Trek Slash 8 juz zaklepany, bo dosyc ładnie zszedł z ceny gośc w sklepie
Rekomendowane odpowiedzi