dorek28 Napisano 28 Lipca 2019 Napisano 28 Lipca 2019 Witam wszystkich :) Przymierzam się do zakupu swojego pierwszego MTB i potrzebuje waszej pomocy przy wyborze. Do tej pory kilka lat jezdzilem na bmx, ale ostatnio znajomi wyciagneli mnie na single treki do czech i musze przyznac ze to świetna zabawa :) Na rower chciałbym przeznaczyc od 12 do 15 tys, mysle tutaj o full'u. Przeglądałem różne rowery i właściwie zauważyłem ze wiekszosc z nich jest na takim samym osprzecie wiec nie potrafie sam wybrac :( wiem tylko że chciałbym raczej enduro 27.5". Jeździłem na treku remedy 7 i wydaje mi się ze taki rower jest dla mnie idealny, jednak jak pisze wyżej, jestem kompletnie zielony w tematyce MTB. Bardzo prosze o wyrozumiałość i pomoc. :) Pozdrawiam
Galvatron Napisano 28 Lipca 2019 Napisano 28 Lipca 2019 Co dokładnie zamierzasz robić na tym rowerze?
dorek28 Napisano 28 Lipca 2019 Autor Napisano 28 Lipca 2019 szybkie zjazdy raczej teren umiarkowany, jakies skoki moze nawet male dropy. bike parki, single treki takie sprawy, raczej zadnego dh
Galvatron Napisano 29 Lipca 2019 Napisano 29 Lipca 2019 Doprecyzuj co rozumiesz przez "bike parki",bo każdy park ma trasy o różnym poziomie trudności.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.