Bikemator Napisano 27 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 Cześć, Niedawno kupiłem nowy rower. Nie zdążyłem jeszcze nim pojeździć, kiedy zauważyłem, że hak przerzutki nie jest dobrze dopasowany do ramy. Wadę ująłem na zdjęciach. W serwisie, gdzie zapytałem o radę polecili mi, aby to reklamować u sprzedawcy, bo nie da się już lepiej dokręcić haka i coś jest krzywe - sam hak, albo rama. Przerzutka obsługuje 11 wąskich zębatek, zatem nawet niewielkie odchylenie od standardowego jej toru może powodować problemy z jej regulacją w przyszłości. Brzmi to dla mnie sensownie. Co sądzicie? Chyba muszę zareklamować towar? Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 Wygląda dziwnie, to prawda. 7 godzin temu, Bikemator napisał: aby to reklamować u sprzedawcy, bo nie da się już lepiej dokręcić haka i coś jest krzywe No i mieli racje. Jak będą coś kręcili, to pisz do producenta przy okazji wspominając że w sklepie Cie zbyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Labell Napisano 28 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 Co to za rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikemator Napisano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 Orbea Terra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdytaM Napisano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 Reklamuj, bo to dobrze nie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_98520 Napisano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Nie ma co się zastanawiać odrazu na reklamacje dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.