Skocz do zawartości

[czujnik] Magene

epon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam a raczej miałem dwa. Działają ok poza lagiem, podają wynik z opóźnieniem około 5s. Czyli kręcisz kręcisz, przestajesz a licznik czy endomondo pokazują po kilku sekundach że przestałeś. A miałem dwa, bo ten na piaście działa od początku roku a ten z korby wziął i mi umar dwa tygodnie temu, Trup. Woda w środku.

Napisano

Woda dostała się podczas jazdy czy jakoś inaczej go zalałeś? Bo jeżeli jest problem z szczelnością to od razu go to dyskwalifikuje jak dla mnie.

Szkoda trochę tego opóźnienia, 

Napisano

Od kilku miesięcy używam tych czujników. Do tej pory spełniają swoje zadanie w każdych warunkach. Jedyny minus to niewielkie opóźnienie (około 1-2s a nie 5 jak kolega wyżej pisze).

Jak Ci się nie spieszy to na Aliexpress te czujniki chodzą po około 50 PLN.

Napisano
6 godzin temu, Kanister napisał:

Od kilku miesięcy używam tych czujników. Do tej pory spełniają swoje zadanie w każdych warunkach. Jedyny minus to niewielkie opóźnienie (około 1-2s a nie 5 jak kolega wyżej pisze).

Dzięki, w takim razie zamówię. Wiem że są na Aliexpres, ten link dałem tylko jako poglądowy :)

Napisano

Miałem, sprzedałem... miałem lag ok 5s, w porównaniu z GSC10 garmina byłem rozczarowany opóźnieniem... nagłe wzrosty kadencji potrafił ten czujnik wręcz pomijać.

Jeśli nie przeszkadza opóźnienie wskazań, można brać.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...