epon Napisano 27 Lipca 2019 Napisano 27 Lipca 2019 Czy ktoś może używa lub używał takiego czujnika https://allegro.pl/oferta/magene-czujnik-predkosci-lub-kadencji-2w1-bt-ant-7355208477 ? Dobrze się spisuje, czy jednak lepiej kupić dedykowany do Garmina ?
cervandes Napisano 27 Lipca 2019 Napisano 27 Lipca 2019 Mam a raczej miałem dwa. Działają ok poza lagiem, podają wynik z opóźnieniem około 5s. Czyli kręcisz kręcisz, przestajesz a licznik czy endomondo pokazują po kilku sekundach że przestałeś. A miałem dwa, bo ten na piaście działa od początku roku a ten z korby wziął i mi umar dwa tygodnie temu, Trup. Woda w środku.
epon Napisano 27 Lipca 2019 Autor Napisano 27 Lipca 2019 Woda dostała się podczas jazdy czy jakoś inaczej go zalałeś? Bo jeżeli jest problem z szczelnością to od razu go to dyskwalifikuje jak dla mnie. Szkoda trochę tego opóźnienia,
Janu_sz Napisano 27 Lipca 2019 Napisano 27 Lipca 2019 "Produkt wysyłany jest z zagranicy. Przewidywany czas dostawy: 21-36 dni." Masz je na Aliexpress chyba po 45 zł.
Kanister Napisano 27 Lipca 2019 Napisano 27 Lipca 2019 Od kilku miesięcy używam tych czujników. Do tej pory spełniają swoje zadanie w każdych warunkach. Jedyny minus to niewielkie opóźnienie (około 1-2s a nie 5 jak kolega wyżej pisze). Jak Ci się nie spieszy to na Aliexpress te czujniki chodzą po około 50 PLN.
epon Napisano 28 Lipca 2019 Autor Napisano 28 Lipca 2019 6 godzin temu, Kanister napisał: Od kilku miesięcy używam tych czujników. Do tej pory spełniają swoje zadanie w każdych warunkach. Jedyny minus to niewielkie opóźnienie (około 1-2s a nie 5 jak kolega wyżej pisze). Dzięki, w takim razie zamówię. Wiem że są na Aliexpres, ten link dałem tylko jako poglądowy
cervandes Napisano 28 Lipca 2019 Napisano 28 Lipca 2019 Ale mi się przez rzeki zdarza przejeżdżać w wodzie po piasty. Także owszem, szczelny nie jest ale i nie ma lekko...
joesatch Napisano 28 Lipca 2019 Napisano 28 Lipca 2019 Miałem, sprzedałem... miałem lag ok 5s, w porównaniu z GSC10 garmina byłem rozczarowany opóźnieniem... nagłe wzrosty kadencji potrafił ten czujnik wręcz pomijać. Jeśli nie przeszkadza opóźnienie wskazań, można brać. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.