snazo Napisano 26 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Cześć, jeżdżę na rowerze, chce zrzucić pare kg. Chcialbym jezdzic z pulsem miedzy 60-70%. Czy w aplikacji endomondo na zegarku mozna ustawic aby zegar sam mnie informowal ze powinienem przyspieszyc lub zwolnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 Znając życie, to takie rzeczy tylko w wersji premium. https://suport.endomondo.com/hc/en-us/articles/201861343-Heart-Rate-Zones-Premium-feature- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4kwiatek Napisano 27 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 Mam pulsometr w opasce podłączony do Mundka. Bez premium. Ustawienie zakresu u mnie jest w pulsometrze a nie w Endomondo. Opaska wibruje jak przekraczam ustawiony zakres. IMHO podałeś zbyt mało danych jak Twój zestaw wygląda. Wyliczenie zakresów tętna też jest indywidualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snazo Napisano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 W dniu 27.07.2019 o 09:05, 4kwiatek napisał: Mam pulsometr w opasce podłączony do Mundka. Bez premium. Ustawienie zakresu u mnie jest w pulsometrze a nie w Endomondo. Opaska wibruje jak przekraczam ustawiony zakres. IMHO podałeś zbyt mało danych jak Twój zestaw wygląda. Wyliczenie zakresów tętna też jest indywidualne. Posiadam wersje premium oraz najnowszy smartwach od Samsunga. Wiec jesli chce ustawic dane tetno najpierw przed treningiem odpalam ustawienia pulsometra a pozniej endomondo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.