proletariat Napisano 26 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Witam, Proszę o opinię i poradę. Chcę zakupić spartacusa cross 4.0 lub 3.1 - nie wiem który lepiej. Poza tym możecie polecić jakąś inną firmę - jakiś zamiennik tego co wybrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 26 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 tematy " jaki cross do 1500 " do przejrzenia i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proletariat Napisano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 No wiem, ale wolałem nowy temat bo nie znam się na szczegółach i jestem laikiem. Poza tym co sądzicie o tym rowerku w porównaniu do tego w tytule: https://www.sklepmartes.pl/sporty/37806-rower-black-edition-1-m-kross.html#/pe-unisex/kolor-black/rozmiar-koa_27_5_rama_21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 30 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 Jasne - w nowym temacie będziesz mniejszym laikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi