morfeuszXD Napisano 21 Lipca 2019 Napisano 21 Lipca 2019 Cześć, mam zamiar kupić sobie jakieś MTB do lekkiego terenu. Znalazłem na olx takiego składaczka https://www.olx.pl/oferta/rower-gorski-mtb-kolo-29-deore-amortyzator-powietrzny-rama-21-CID767-IDAHxQ1.html . Jak myślicie jest on wart tych 1900? Niby jest na full deore ale rama jakaś no name. No i mam wątpliwości co do tego amortyzatora bo ma srebrne rury a patrząc po googlach to powinien mieć on chyba czarne/grafitowe. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj
Dante79 Napisano 25 Sierpnia 2019 Napisano 25 Sierpnia 2019 cześć ja nie pomogę Ci w tej kwestii ale patrząc przez pryzmat tego forum nie trudno zauważyć że ludzie mają to ogólnie gdzieś chodzi mi o to że wejść na Twój post było bardzo dużo ale co do odpowiedzi nawet najbardziej banalnej nie było żadnej a podejrzewam że większość która czytała Twojego posta to oglądała ten rower z ogłoszenia trochę to przykre...pozdro Cytuj
Mod Team michuuu Napisano 25 Sierpnia 2019 Mod Team Napisano 25 Sierpnia 2019 Rozumiem, że Ty nie masz autora w pompie i dlatego piszesz kretyńskiego posta. No i "trochę to przykre", zaraz się rozpłaczę. Deser ktoś zjadł za Ciebie czy generalnie jęczydupa jesteś? Cytuj
Pietern Napisano 25 Sierpnia 2019 Napisano 25 Sierpnia 2019 A to nie jest złotołopatowy temat? PS. Też się wzruszyłem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi