morfeuszXD Napisano 21 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Cześć, mam zamiar kupić sobie jakieś MTB do lekkiego terenu. Znalazłem na olx takiego składaczka https://www.olx.pl/oferta/rower-gorski-mtb-kolo-29-deore-amortyzator-powietrzny-rama-21-CID767-IDAHxQ1.html . Jak myślicie jest on wart tych 1900? Niby jest na full deore ale rama jakaś no name. No i mam wątpliwości co do tego amortyzatora bo ma srebrne rury a patrząc po googlach to powinien mieć on chyba czarne/grafitowe. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante79 Napisano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2019 cześć ja nie pomogę Ci w tej kwestii ale patrząc przez pryzmat tego forum nie trudno zauważyć że ludzie mają to ogólnie gdzieś chodzi mi o to że wejść na Twój post było bardzo dużo ale co do odpowiedzi nawet najbardziej banalnej nie było żadnej a podejrzewam że większość która czytała Twojego posta to oglądała ten rower z ogłoszenia trochę to przykre...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Sierpnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2019 Rozumiem, że Ty nie masz autora w pompie i dlatego piszesz kretyńskiego posta. No i "trochę to przykre", zaraz się rozpłaczę. Deser ktoś zjadł za Ciebie czy generalnie jęczydupa jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2019 A to nie jest złotołopatowy temat? PS. Też się wzruszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi