Vegaone Napisano 21 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Na początek chciałbym się przywitać. To mój pierwszy post. Przymierzam się do zmiany roweru - obecnie użytkuję endurancowego Specialized Roubaix Comp rama 58 cm Moje parametry to: Wzrost - 184,5 cm, wysokość w przekroku 88,5. Charakterystyka ramy, którą teraz użytkuję: Rama Roubaix COMP (Strona producenta) Moja pozycja na rowerze - górny i dolny chwyt wygląda jak poniżej: Pozycja Góra Pozycja Dół Nowa rama, na której chcę zbudować rower to S-Works Roubaix Team. Charakterystyka ramy, którą chcę kupić: Rama Roubaix Team (Strona producenta) I teraz pytanie Jaki wg Was rozmiar ramy pownienem dobrać: 57 czy 59? Spec w przypadku tej ramy dał nową numerację. Tłumaczy też, że 57 to będzie odpowiednik Termaca 56 i odpowiednio 59 to 58 w Termacu. Dziękuję ze pomoc. Setup docelowo będzie wyglądał z grubsza tak: Specialized Roubaix Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegaone Napisano 21 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Witam, coś się stało z linkami w poprzednim poście, teraz powinno być ok: -- Przymierzam się do zmiany roweru - obecnie użytkuję endurancowego Specialized Roubaix Comp rama 58 cm Moje parametry to: Wzrost - 184,5 cm, wysokość w przekroku 88,5. Charakterystyka ramy, którą teraz użytkuję: Rama Roubaix COMP (Strona producenta) Moja pozycja na rowerze - górny i dolny chwyt wygląda jak poniżej: Pozycja Góra Pozycja Dół Nowa rama, na której chcę zbudować rower to S-Works Roubaix Team. Charakterystyka ramy, którą chcę kupić: Rama Roubaix Team (Strona producenta) I teraz pytanie Jaki wg Was rozmiar ramy pownienem dobrać: 57 czy 59? Spec w przypadku tej ramy dał nową numerację. Tłumaczy też, że 57 to będzie odpowiednik Termaca 56 i odpowiednio 59 to 58 w Termacu. Dziękuję ze pomoc. Setup docelowo będzie wyglądał z grubsza tak: Specialized Roubaix Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.