zakus Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Ponawiam pytanie, bo nikt mi nie odpowiedzial a potrzebuje to na szybko. Wiem, że problem banalny, ale nie mogę/nie wiem jak to dokręcić. Wciskam tak że wchodzi w łożysko, i gdy to skręcam nagle znów wyskakuje w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykciarz Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 Nie ma czegoś takiego jak xcr evo to po pierwsze. Drugie primo, spróbuj go rozebrać i zrobić to na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 6 godzin temu, zakus napisał: Ponawiam pytanie, bo nikt mi nie odpowiedzial a potrzebuje to na szybko. Bo założyłeś temat w najdurniejszy sposób jaki można, naprawdę. 6 godzin temu, zakus napisał: Wciskam tak że wchodzi w łożysko Łożysko? Jeżeli jest to strona z tłumikiem, to najlepiej ściągnąć dolne lagi i wtedy tłumik schowa się bez oporu. Jeżeli nie chcesz tego robić, to jedną dłonią mocno naciskasz od góry, a drugą próbujesz kręcić. Sprawa jest o tyle przykra, że gwint ma bardzo mały skok a korek jest plastikowy. Czasami wkręcenie tego graniczyło z cudem. BTW, po co to otwierałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 21 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Te tłumiki bez regulacji tłumienia od dołu są nabijane gazowo przez to bez ściągnięcia dolnych lag bedzie ci ciężko je przekręcić. Jedynie to próbuj tak jak skom25 ci napisał jeśli nie chce ci się ściągnąć goleni dolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi