Bartekk. Napisano 20 Lipca 2019 Napisano 20 Lipca 2019 (edytowane) Chce złożyć swój rower do mtb/dirt/street Jestem nowicjuszem więc nwm jak dobierać amortyzatory do ram i jak np sparwdzac czy będą pasowaly Wybrałem ramę ns bikes Clash (https://rowerowy.com/mtb/czesci/ramy/enduro-all-mountain/prod/ns-clash-frame-18) Potrzebuje amortyzat od rocka shoxa do około 900zl który będzie oczywiście pasował Kierownicy ,siodełka, hamulców łańcucha i ogólnie wszystkich potrzebnych rzeczy powinniście wiedzieć o co chodzi. Z góry dziękuję Edytowane 20 Lipca 2019 przez Bartekk. Cytuj
Gość Napisano 20 Lipca 2019 Napisano 20 Lipca 2019 Teraz, Bartekk. napisał: Potrzebuje amortyzat od rocka shoxa do około 900zl który będzie oczywiście pasował Nie da rady, nawet z używką może być ciężko. No i jak zwykle ta sama porada. Nie masz pojęcia co robisz, kup gotowy rower. Cytuj
Dykciarz Napisano 20 Lipca 2019 Napisano 20 Lipca 2019 W takiej kasie szukałbym jakiegoś bombera 66 Cytuj
Bartekk. Napisano 20 Lipca 2019 Autor Napisano 20 Lipca 2019 4 godziny temu, skom25 napisał: Nie da rady, nawet z używką może być ciężko. No i jak zwykle ta sama porada. Nie masz pojęcia co robisz, kup gotowy rower. Patrzyłem na rockshoxy i widziałem że niektóre chodzą po ~500zl. ~700, ~ 900 Na stronach rowerowych. Co prawda nwm czy pasujące do tej ramy ale są. Cytuj
Gość Napisano 20 Lipca 2019 Napisano 20 Lipca 2019 To są amortyzatory do jazdy po bułki... Nie wiesz czy pasuje, a w specyfikacji ramy masz jasno napisane jakiego skoku powinieneś szukać. Nawet na screenie który wkleiłeś, widać że to co innego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi