kamil123113 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Prosiłbym o informacje czy ta pompka będzie dobra do opon do 7 barów(czy będzie się lekko pompować) ewentualnie prosiłbym o propozycje pompki podłogowej do 60 zł (marka,model). Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek610 Napisano 21 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 W dniu 17.07.2019 o 19:44, kamil123113 napisał: Prosiłbym o informacje czy ta pompka będzie dobra do opon do 7 barów(czy będzie się lekko pompować) ewentualnie prosiłbym o propozycje pompki podłogowej do 60 zł (marka,model). Miałem. Nabijała do 8 barów (tyle przynajmniej próbowałem), ale pod koniec trzeba było już się trochę wysilić i naciskać na tłok całym ciałem. No i w pewnym momencie zaczęła mi przepuszczać powietrze. Tak więc sądzę, że nadaje się raczej do pompowania niższym ciśnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.