Gharalion Napisano 14 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 (edytowane) Cześć! Mam wrażenie, że im czegoś człowiek bardziej nie chce, tym częściej się to dzieje. Podczas jazdy autem, musiałem dość mocno zachamować, rowery na bagażniku troszeczkę się przesunęły i oparły o siebie. A dokładnie górą golenią o ramę drugiego roweru. Powstało coś takiego jak na zdjęciach - jest to otarcie niewyczuwalne w żaden sposób pod palcem. Zadrapanie jest tuż pod koroną. I tutaj pytanie do forumowych misiów - czy coś z tym robić - chciałbym go w przyszłym roku wymienić na coś lepszego i sprzedać, a nie chciałbym wciskać kupcowi czegoś złego? Pacjent to RockShox Recon Silver RL 27.5" ze skokiem 120mm. Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 zdjęcie 3 Edytowane 14 Lipca 2019 przez Gharalion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 14 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Wykorzystujesz cały skok? Uszczelki tam dochodzą w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gharalion Napisano 14 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 (edytowane) Bardzo rzadko Nawet w ekstremalnych sytuacyjach zostaje ok. 1cm. Edytowane 14 Lipca 2019 przez Gharalion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 14 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Silvera możesz potraktować pastą polerską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 14 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 W tym miejscu ja bym zostawił jak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 14 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Kosmetycznie to kiepsko wygląda ale na funkcjonowanie nie ma wpływu. Cenę Ci jednak mocno zbije. Jak ja bym miał kupować to bym się zastanawiał jak wygląda reszta skoro ktoś nie dbał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 15 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 10 godzin temu, Dokumosa napisał: Silvera możesz potraktować pastą polerską. Kiedyś próbowałem - żeby był naprawdę ładny efekt trzeba się postarać no i mieć dobre pasty, żadne tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi