rzymo Napisano 10 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Sprzedam rower opisany tutaj https://www.forumrowerowe.org/garage/ve/garage/vehicle/8393-triban-100/ (rozmiar L) Kupiłem go z myślą przetestowania tego typu roweru (coś taniego, żeby sprawdzić czy pasuje mi baranek, wąskie opony, itd.) - bardzo mi pasuje ten typ roweru, składam więc sprzęt nieco ambitniejszy, z hamulcami tarczowymi, itp. Zmiany w stosunku do fabrycznego Tribana: piasty Novatec na łożyskach maszynowych NT-A521 oraz NT-F422, tył oczywiście kaseta (fabrycznie jest wolnobieg) korba ze zintegrowaną osią Shimano FC-R553 (pozagrupowa) - ramiona 172.5mm, wytrzymały blat alu Gebhardt 42t + osłona klamkomanetki Shimano ST-A070, przerzutka Shimano Claris, pancerze Jagwire, linki nierdzewne pedały Shimano PD-A530, z jednej strony platforma, z drugiej zatrzask SPD lekka kierownica Ritchey Pro 420mm + owijka Easton Pinline stery Accent Airplane na łożyskach maszynowych klocki hamulcowe Jagwire Road Sport obecnie stoi na oponach Schwalbe Marathon Cross 1.5" - nowszy model, takie coś https://katalog.bikeworld.pl/2017/web/produkt/czesci/opony/schwalbe/48334/marathon_cross jednakże jest to max co się mieści, mogę sprzedać bez tych opon lub z innymi, mniejszymi objętościowo Cena: 950,- Bardzo preferowany odbiór osobisty w Trójmieście, wysyłka niechętnie, aczkolwiek możliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.