fazer72 Napisano 10 Lipca 2019 Napisano 10 Lipca 2019 Witam kolegów z forum, właśnie się zarejestrowałem i wychodzi na to że jestem nowy użytkownik tego foruma. Mieszkam w Szczecinie, rowerami jeżdżę od dawna, a elektrykiem zaraziłem się miesiąc temu, gdy kolega dał mi się przejechać Gazelle Orange. po kilku dniach ślęczenia na OLX i Allegro wypatrzyłem Flyera T-series pod Wrocławiem i go kupiłem w atrakcyjnej cenie. teraz czekam na dostawę - będzie w piątek. Jedno wiem na pewno: rower z komisu bez ładowarki z rozładowanym aku. Nie wiem czy to nie będzie mina, ale jestem dobrej myśli....
EdytaM Napisano 15 Lipca 2019 Napisano 15 Lipca 2019 W dniu 10.07.2019 o 19:19, fazer72 napisał: Witam kolegów z forum, właśnie się zarejestrowałem i wychodzi na to że jestem nowy użytkownik tego foruma. Mieszkam w Szczecinie, rowerami jeżdżę od dawna, a elektrykiem zaraziłem się miesiąc temu, gdy kolega dał mi się przejechać Gazelle Orange. po kilku dniach ślęczenia na OLX i Allegro wypatrzyłem Flyera T-series pod Wrocławiem i go kupiłem w atrakcyjnej cenie. teraz czekam na dostawę - będzie w piątek. Jedno wiem na pewno: rower z komisu bez ładowarki z rozładowanym aku. Nie wiem czy to nie będzie mina, ale jestem dobrej myśli.... I jak Twoja przesyłka?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.