fazer72 Napisano 10 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Witam kolegów z forum, właśnie się zarejestrowałem i wychodzi na to że jestem nowy użytkownik tego foruma. Mieszkam w Szczecinie, rowerami jeżdżę od dawna, a elektrykiem zaraziłem się miesiąc temu, gdy kolega dał mi się przejechać Gazelle Orange. po kilku dniach ślęczenia na OLX i Allegro wypatrzyłem Flyera T-series pod Wrocławiem i go kupiłem w atrakcyjnej cenie. teraz czekam na dostawę - będzie w piątek. Jedno wiem na pewno: rower z komisu bez ładowarki z rozładowanym aku. Nie wiem czy to nie będzie mina, ale jestem dobrej myśli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdytaM Napisano 15 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 W dniu 10.07.2019 o 19:19, fazer72 napisał: Witam kolegów z forum, właśnie się zarejestrowałem i wychodzi na to że jestem nowy użytkownik tego foruma. Mieszkam w Szczecinie, rowerami jeżdżę od dawna, a elektrykiem zaraziłem się miesiąc temu, gdy kolega dał mi się przejechać Gazelle Orange. po kilku dniach ślęczenia na OLX i Allegro wypatrzyłem Flyera T-series pod Wrocławiem i go kupiłem w atrakcyjnej cenie. teraz czekam na dostawę - będzie w piątek. Jedno wiem na pewno: rower z komisu bez ładowarki z rozładowanym aku. Nie wiem czy to nie będzie mina, ale jestem dobrej myśli.... I jak Twoja przesyłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fazer72 Napisano 24 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_98520 Napisano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 I jak się okazało? Był sprawny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.