marek.nowak404 Napisano 10 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Witam, pewnie dla wielu z was to pytanie może wydać się oczywiste lub głupie ale umieszczam je żeby nie popełnić zakupowego błędu. W moim rowerze jest śruba jak na zdjęciu, która mocuje tylne koło. Suwmiarka pokazuje pomiędzy równoległymi bokami śruby 21 mm. Czy płaski klucz 21 wystarczy do odkręcenia koła ? Jestem zaskoczony bo zazwyczaj w rowerach stosuje się mniejsze. Z góry dziękuje za odpowiedzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 10 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Z drugiej strony nie ma szybkozamykacza? Bardzo przypomina mi to patenty mocowania sztywnych osi na szybkozamykacze np. w Focusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek.nowak404 Napisano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Z drugiej strony zaokrąglona śruba wiec to pewnie gwint, dlatego jestem mega zdziwiony rozwiązania. Rower z roku 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek.nowak404 Napisano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Chce się przyznać do własnej głupoty, z drugiej strony jest imbus 8, tak więc problem rozwiązany. Myślę że bez klucza płaskiego w trasie sobie poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 10 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Właśnie tak to wyglądało - że trzeba otwierać z drugiej strony Albo szybkozamykaczem albo właśnie imbusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.