kwitek Napisano 10 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Witajcie, Przymierzam się do zakupu roweru szosowego, dotychczas jeżdżę na jakimś antycznym klekocie typu MTB. 15 km do pracy i w weekendy nie więcej niż 100 km wycieczka po asfalcie (u mnie 182 cm i 80 kg), nie chodzi o żadne wyścigi tylko spokojną jazdę. Budżet na zakupu oscyluje w okolicach 1500-2000, nie mam nic przeciwko zakupowi używanego roweru (nawet wolę kupić używkę w rozsądnym stanie niż nowy rower niższej klasy). Wiem, że tego typu pytania pojawiają się dosyć często, więc może ktoś z okolic Krakowa kojarzy jakieś sensowne ogłoszenia. Chyba, że w ogóle odradzacie tego typu podejście i zostaje Triban z Decathlonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 W ostatnim czasie było kilka identycznych tematów, poczytaj. Co do używanych, jeżeli nie masz o tym pojęcia to odpuść, ale zabierz ze sobą kogoś kto się zna. Tylko żeby to była osoba która ma naprawdę pojęcie o mechanice, a nie ktoś kto kręci się rowerem i wydaje mu się że coś tam kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lor3ddr8d Napisano 11 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 Pooglądaj dobrze OLX, często ktoś kupuje rower pokroju Kross Vento 3 czy Tribany, i sprzedaje po miesiącu bo mu niewygodnie, jest sporo takich ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.